phone 016 23 05 50

STRAFRECHT

Te snel gereden? Een dagvaarding voor de politierechtbank in de bus? Of werd u het slachtoffer van een misdrijf en wilt u een schadevergoeding bekomen? Een strafrechtadvocaat gidst u door alle stappen van uw dossier, van burgerlijke partijstelling tot strafrechtelijke verdediging.   

Advocatenkantoor Tobback & Timmermans houdt in diverse strafdossiers de vinger aan de pols en ondersteunt zowel verdachten als slachtoffers van misdrijven en verkeersongevallen

Advocaat strafrecht Leuven 

Wie een andere persoon schade toebrengt, schakelt best professionele juridische bijstand in. Advocaten Karine Tobback en Katrien Timmermans nemen de tijd om uw dossier tot in de puntjes te leren kennen en uw strafrechtelijke verdediging grondig voor te bereiden. Ook wie het slachtoffer werd van een verkeersongeval of misdrijf, begeleiden we met veel begrip en precisie bij een burgerlijke partijstelling.

Katrien Timmermans volgde de bijzonder opleiding verhoorbijstand in het kader van de Salduz-wetgeving. Ook voor de bijstand bij een verhoor door de politie staan we u met raad en daad bij.

Advies van een strafrechtadvocaat in klare taal?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x